Greys Anatomy - End it with a bang!

George!!! 007! Jag kunde aldrig anat det! Kvällens avsnitt verkade inte bjuda på mer spänning än vanligt, ända fram till de sista minutrarna! Då kom allt! Superbra!

Spoiler:
George ska ta värvning som läkare i Irak. Bailey, Callie och de andra vännerna planerar en intervention mot detta efter hans operation klockan 18. Under tiden vaknar Izzie upp men det visar sig att hennes närminne inte fungerar som det ska och Alex kämpar till vettets rand för att få henne att minnas. Till slut vräker han ur sig allt inför henne i tron att hon kommer glömma det strax därefter. Meredith är fast besluten att gifta sig med Derek trots kaoset på sjukhuset och tillslut gör de det på en blå post-it. Bailey bryter ihop inför Chief Webber då hennes man ställt ultimatumet han eller arbetet. Då de ska konfrontera George berättar Webber att han skickat hem honom redan på morgonen för att åka till sin mor.

På akuten har de fått in en man som släpats bakom en buss och är helt deformerad i ansiktet samt svårt skadad. Han räddade en kvinna med sitt agerande och hon följer honom genom allt på sjukhuset. Då han ska in på operation igen försöker han skriva något i Merediths handflata och lyckas med fingret stava 007. Till slut fattar Meredith att den vanställda, svårt skadade mannen är George! Samtidigt som detta händer inser Izzie att hon minns, då hon fortfarande inte glömt vad Alex sa till henne. När Alex kommer till henne faller hon ihop, sista scenen är när Chief överskrider hennes DNR och använder defibrillator på henne samt när George dör på operationsbordet. Överlever hon? Överlever han? 

Avslutningen var tårdrypande, roligare än annars och helt fantastiskt bra! Jag hade låga förväntningar då förra avsnittet inte var nåt vidare originellt men det här var bra. Jag tror Izzie överlever, eventuellt blir en grönsak, men George är nog borta till nästa säsong börjar. Synd för han är så söt!

Kommentarer
Skrivet av: Anna [Design & konst]

Tack :D. Ja det är riktigt kul faktiskt! Håller på att lägga upp "reklamfilmen" jag pysslat ihop så du får gärna kika på den sen om du vill :)

2009-06-11 @ 17:06:46
URL: http://annaulrika.blogg.se/
Skrivet av: Anna [Design & Konst]

Tackar tackar :). Ja det var ganska svårt faktiskt. Satt och pillade med den filmen i två veckor ungefär och filmen är då bara 30 sekunder. Det var svårt att få till det som man ville och jag fick prova mig fram på alla möjliga och omöjliga olika sätt för att få till det. Det gäller att ha bra tålamod :)

2009-06-12 @ 09:30:20
URL: http://annaulrika.blogg.se/
Skrivet av: Louise

Åh det var ju sååå himla bra de programmet! :D

Längtar till det börjar igen.



Hoppas allt är bra med dig?



Puss!

2009-06-13 @ 08:41:48
URL: http://lowice.blogg.se/

Strö salt i såren:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dela med dig:

Trackback
RSS 2.0